De Cao Smart Packaging Solutions komt er niet vanzelf

Jullie werken bij Smart Packaging Solutions: een leuke papierfabriek om te werken met een eigen cao. Die cao ziet er op zich niet verkeerd uit, maar het tot stand komen gaat niet allemaal vanzelf. Zeker niet in deze onzekere en onrustige tijd.

Wat wordt straks de loonsverhoging, hoe zijn zaken geregeld bij werken in ploegendienst, ouderenbeleid, levensfasebeleid enzovoort? Op 1 juli loopt de huidige cao af en gaan we weer aan de slag om een nieuwe cao met jullie werkgever af te sluiten.

Cao-overleg in mei en juni

Er zijn inmiddels 3 data afgesproken in mei en juni om te onderhandelen over een nieuwe cao. Vanuit CNV Vakmensen zijn we met kaderleden en leden bezig om een voorstellenbrief te maken. Kortom: als lid kun je rechtstreeks invloed uit oefenen op je arbeidvoorwaarden: wie wil dit nu niet? Hoe meer leden we vertegenwoordigen, hoe sterker we staan in het onderhandelingsproces.

Jouw collega is welkom als lid van CNV Vakmensen

Schrijf je collega die nog geen lid is in bij CNV Vakmensen. Hierdoor praat ook deze collega mee over jullie eigen cao. Daarnaast biedt het lidmaatschap tal van andere voordelen. Bovendien ontvang jij voor elk nieuw lid die jij aanbrengt een cadeaubon t.w.v. € 12,50 en een CNV speciale USB-stick cadeau, of twee bioscoopbonnen en een CNV USB-stick. Lees  alles over deze actie www.cnv-ledenwerven.nl/ 
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met kaderlid Ronald Griep. Je kan natuurlijk ook contact opnemen met Peter Boëseken, bestuurder. Telefonisch 06 5160 2043, of per e-mail: p.boeseken@cnvvakmensen.nl

Laatste nieuws en meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina kun je altijd het laatste nieuws vinden over het cao-traject, je kunt ideeën indienen, vragen stellen en reageren. Ga direct naar de cao-pagina en sla hem op als bookmark. Krijg je dit per post? Ga naar naar www.cnvvakmensen.nl/cao's en typ in de zoekbalk "Smart Packaging".

Ronald Griep, kaderlid en
Peter Boeseken, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2043 / p.boeseken@cnvakmensen.nl