Eindresultaat cao Sappi

Afgelopen week hebben CNV Vakmensen en FNV samen met de kaderleden van CNV Vakmensen, FNV en ACV de medewerkers in 5 ledenbijeenkomsten geïnformeerd over het bereikte onderhandelingsresultaat. Tijdens deze bijeenkomsten is medegedeeld dat na de laatste bijeenkomst ieder lid in de gelegenheid wordt gesteld zijn of haar stem te kunnen uitbrengen.

Stemming door leden

De leden van CNV Vakmensen krijgen hierna separaat een link toegestuurd om hun stem uit te brengen. Mocht het niet lukken digitaal te stemmen neem dan contact op met bestuurder Rémy Biesmans: r.biesmans@cnvvakmensen.nl of kaderlid Armand Somers. Zorg ervoor dat je jouw relatienummer van CNV Vakmensen bij de hand hebt. Dan kan er worden geregeld dat je in elk geval jouw stem kunt uitbrengen. Deze digitale stemming, zal openstaan tot dinsdag 20 juni a.s. om 09:00 uur.

Onderhandelingsresultaat/presentatie ook op de cao-pagina

We hebben het onderhandelingsresultaat/presentatie in bijlage toegevoegd. Deze is ook te vinden op de cao-pagina:  https://www.cnvvakmensen.nl/industrie/papier-en-karton/cao-sappi/  
Aan de presentatie hebben wij één tabel toegevoegd, te weten de tabel waarbij het werkelijke gemiddelde salaris per functiegroep over de looptijd van de cao is vermeld, alsmede de verhoging voor die functiegroep.
Daarnaast is in de presentatie het onderdeel urenbank (48 urenbank) nog eens duidelijk in rood weergegeven.  De keuze om wel/geen gebruik te maken van deze 48 uur ligt nadrukkelijk bij jou als werknemer. Uiteraard moeten de spelregels hierover vooraf duidelijk zijn waarbij het uitgangspunt is “gelijke monniken, gelijke kappen”. Voor iedereen gelden dezelfde regels zonder uitzondering. Dit zal werkgever afgestemd moeten worden.

Breng jouw stem uit

Zoals gemeld hebben we alles tijdens de bijeenkomsten uitgebreid toegelicht en besproken. Het is een eindresultaat van onderhandelingen en nu is de keuze aan jou of dit resultaat aanvaardbaar is of niet. Na deze nieuwsbrief krijgen de leden de mogelijkheid om te stemmen. Wij zien jouw stem graag tegemoet vóór 20 juni, 09.00 uur.  

Meepraten

Wil je meepraten, vragen stellen of het hele cao-traject nog eens bekijken, ga dan naar de cao pagina

Rémy Biesmans, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2833 4284 / r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error