Nieuwe cao Signify

De cao-onderhandelingen zijn gestart.

Op dinsdag 30 mei zijn de cao-onderhandelingen gestart om te komen tot gewijzigde arbeidsvoorwaarden vanaf 1 juli 2023.

Survey

De leden van CNV Vakmensen hebben ruimhartig deelgenomen aan de door CNV Vakmensen uitgezette survey en aangegeven welke arbeidsvoorwaarden zij wensen te verbeteren of te veranderen. Samen met het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen heeft dat geleid tot een cao voorstellenbrief die is bijgesloten.

Expirerende cao

Voor de huidige cao die afloopt op 30 juni 2023 wordt de laatste hand gelegd aan de redactionele vormgeving van de teksten.
De verwachting is dat dit op korte termijn zal leiden tot overeenstemming tussen partijen waarna leden en werknemers kunnen beschikken over de cao 2022-2023.

Cao onderhandelingen

De tijd die nog resteert tot 30 juni is kort om te komen tot overeenstemming over gewijzigde arbeidsvoorwaarden.
Cao partijen hebben de intentie om hun uiterste best te doen deze termijn te halen.

Je cao online

Op de cao-pagina van Signify kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Klik HIER voor informatie en de voorwaarden.

Mede namens Richard de Kind (CNV onderhandelingsdelegatie lid),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2032
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error