Wat wil jij in de nieuwe cao Metaal en Techniek? Vul de enquête in

De cao Metaal & Techniek loopt op 31 maart 2024 af. Dat lijkt nog ver weg, maar voor die tijd gaan we al onderhandelen over een nieuwe. En daar heb jij invloed op. Vul de enquête in om jouw wensen kenbaar te maken. Dan nemen wij die mee de cao-onderhandelingen in.

Als CNV vinden we het belangrijk dat de mening van de mensen die in de sector werken wordt gehoord. Het gaat immers om jouw en jullie arbeidsvoorwaarden.
Om zoveel mogelijk medewerkers een stem te geven, hebben we een enquête opgesteld. Daarin komen diverse onderwerpen aan de orde. Wat vind jij bijvoorbeeld een redelijke loonsverhoging? Hoe denk jij over duurzaamheid? Over tijd voor mantelzorg? Of over hoe we de sector voor jongeren aantrekkelijk kunnen houden?

Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen. Het is belangrijk dat je meedoet. Vul de enquête in. Dat kan tot 22 december maar als je het meteen doet dan vergeet je het zeker niet!

Deel de enquête met je collega’s

Om zoveel mogelijk mensen bij de cao te betrekken, mag je de link naar de enquête gerust delen met je collega’s. Graag zelfs. Hoe meer beeld wij krijgen van wat leeft op de werkvloer, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Daarbij is ieders stem even belangrijk! Ook kan iedereen, ook je collega die (nog) geen lid is, op de cao-pagina ideeën voor de cao indienen. Daar kan dan ook weer op gestemd worden door anderen. Je kunt daar ook jouw vragen stellen of reageren op nieuws, op ons of op elkaar! Ga naar de cao-pagina

Jouw stem is uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen

Na 22 december kijken we heel goed naar de uitkomst. Die verwerken we in onze zogenaamde voorstellenbrief voor de nieuwe cao. De voorstellenbrief is ons uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen met de werkgevers. Wij gaan ons uiterste best doen om zoveel mogelijk punten uit die brief binnen te halen.

Dank vast voor het invullen. Onthoud, dat doe je niet alleen voor jezelf. Ook voor je collega’s!

Maak je collega lid

Hoe meer leden hoe groter de invloed is op het cao-resultaat. Samen bereik je meer. Maak daarom nu je collega lid en ontvang per nieuw lid een cadeaubon t.w.v. € 20,- Het nieuwe lid betaalt de eerste 6 maanden maar € 20,23 in totaal. Kijk hier voor de actie

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen, opmerkingen of zit je ergens mee? Ga naar de cao-pagina of neem contact op met je CNV-onderhandelaar Bernard Zijlstra (tel: 06 83 39 64 79 of e-mail: b.zijlstra@cnvvakmensen.nl).

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error