Metaaltechniek

Cao Metaal en Techniek

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Bernard Zijlstra
Onderhandelaar

De cao Metaal en Techniek (kortweg cao Metaaltechniek) geldt voor werknemers in de metaal- en techniekbranche. Daaronder vallen ook het installatiebedrijf, de goud- en zilversmeden, het carrosseriebedrijf, het metaalbewerkingsbedrijf en het isolatiebedrijf. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Er bestaat ook een cao Metalektro. Daaronder vallen vooral de grote ondernemingen of bedrijven met heel bijzondere (staal)productiemethoden.

Metaaltechniek heeft 5 cao’s

De metaaltechniek bestaat uit verschillende sectoren. Er werken ongeveer 425.000 mensen. In deze branche vind je de 5 cao's Metaal en Techniek:

Andere veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Bernard Zijlstra
Onderhandelaar

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte