Geef nu je input voor de cao Hexion

Op 25 april staat de eerste onderhandeling gepland tussen de sociale partners voor het afspreken van een nieuwe cao. De huidige cao loopt tot en met 31 maart 2024. We willen een cao afspreken met afspraken die jij belangrijk vindt. Dus: doe mee, beslis mee en vul de enquête in!

De enquête staat open voor leden maar ook (nog) niet-leden. We willen graag weten wat er leeft binnen de organisatie en welke behoeften de werknemers hebben die we kunnen vertalen naar cao-afspraken. Invullen kan tot en met 10 april 2024. Vraag ook je collega’s die (nog) geen lid zijn om deze enquête in te vullen, zodat we een compleet beeld krijgen. Alleen de input van leden wordt verwerkt in de voorstellenbrief.

Klik hier om naar de digitale enquête te gaan.

Krijg je deze nieuwsbrief per post omdat we geen mailadres van je hebben, dan vind je de link op de cao-pagina. Wil je de nieuwsbrieven altijd snel ontvangen via de mail, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan. 

Jouw collega nog geen lid?

Om goede cao-afspraken te kunnen maken, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen lid zijn. Wist je dat als jij jouw collega lid maakt, je wordt beloond en een cadeaubon van € 20,- ontvangt? Het nieuwe lid betaalt in totaal slechts € 20,23 voor de eerste 6 maanden. Ga naar www.cnv-ledenwerven.nl en maak jouw collega lid!

Heb je nog vragen?

We horen geluiden dat een aantal werknemers/ functiegroepen niet meer onder cao willen vallen en we willen hier graag meer over weten. Herken je dit voor jezelf? Stuur mij dan een mail met je naam en of je lid bent, je functie en telefoonnummer, dan neem ik contact met je op.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen, ook dan kan je bij mij terecht.

Cao-nieuws blijven volgen?

Wist je trouwens al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen? Ga naar de cao-pagina: Cao Hexion | CNV Vakmensen

Vragen?

Bel, e-mail of stuur een appje. Je kan ook altijd contact opnemen met Stanley Davies en Marc Thienpondt.  

Micky van Loon, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6596 / m.vanloon@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error