cao Hexion: leden vakbonden zijn verdeeld + contactpersoon CNV

Zoals in de eerdere nieuwsbrief aangegeven, hebben velen van jullie hebben een stem uitgebracht over het eindbod, waarvoor dank! Omdat de meerderheid van de FNV leden het eindbod afgewezen hebben en de meerderheid van de CNV leden voor het eindbod gestemd hebben, informeren we jullie graag over het verdere proces. Tevens een kort bericht over tijdelijke waarneming van jullie bestuurder.

Cao proces
De uitslag van de stemming van de twee vakbonden verschilt dus van elkaar: de leden van FNV zijn niet akkoord, de leden van CNV wel. Hexion heeft aangegeven dat ze de cao willen gaan tekenen. CNV heeft Hexion daarop laten weten het proces bij FNV af te wachten alvorens te tekenen.

Jullie contactpersoon CNV Vakmensen
Micky zal met ingang van aankomende vrijdag met zwangerschapsverlof gaan. Evert Jan is de komende maanden jullie contactpersoon. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met hem op. Ik zal het in mei weer van hem overnemen.
Mochten er vragen zijn, weet ons te vinden.

Online je cao-traject volgen
Ken je collega’s die nog geen lid zijn? Ga dan naar de website, maak je collega lid en ontvang zelf ook een leuk extraatje! Ontvang zelf een cadeaubon van €20,- en tijdelijk betaald een nieuw lid in totaal € 20,23 voor zes maanden.
Wist je trouwens al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen?

Voor nu wensen we jullie alvast een goed jaar uiteinde toe, met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ook dan zullen we ons weer met man en macht inzetten voor een goede cao Hexion!

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen
Met vriendelijke groet,
Micky van Loon & Evert Jan, CNV Vakmensen
Ej.vandemheen@cnvvakmensen.nl  

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error