Ledenvergaderingen cao Enitor Primo op dinsdag 7 februari 2023

Allereerst de beste wensen voor 2023! We hopen dat iedereen goede feestdagen heeft gehad. 2023 is het jaar waarin de cao verloopt, namelijk op 1 april. Tijdens de ledenvergadering afgelopen november spraken wij af om begin 2023 ledenvergaderingen te houden om input voor de nieuwe cao op te halen.

Gezamenlijke ledenvergadering op dinsdag 7 februari 2023

De gezamenlijke ledenvergadering zal plaatsvinden in de kantine op het bedrijf. Je bent welkom om 13.00 uur of om 14.15 uur. CNV Vakmensen heeft een aantal concept voorstellen opgesteld en FNV heeft dit ook gedaan. De voorstellen van CNV Vakmensen kun je vinden in de bijlage. Tijdens de ledenvergaderingen willen we het met jullie hebben over voorstellen die we aan de directie gaan toesturen.

De komende cao-onderhandelingen

Nadat wij elkaar hebben gesproken op 7 februari, zal namens CNV Vakmensen een voorstellenbrief aan de directie worden gestuurd. Ook FNV zal dit doen. Met de directie hebben wij contact gehad over data waarop wij met elkaar gaan onderhandelen over de nieuwe cao. De voorstellen zullen dan onderwerp van gesprek zijn.

De 1e onderhandelingsronde zal plaatsvinden op 9 maart. De ronde daarna zal plaatsvinden op 4 april. Mocht het daarna nodig zijn dan hebben we ook al een 3e onderhandelingsronde ingepland. Die zal dan plaatsvinden op 19 of 20 april.

Na elke onderhandelingsronde zullen wij jullie uiteraard informeren. Waar nodig zullen er dan ook ledenvergaderingen worden gehouden. Dit horen jullie dan van ons. 

Vraag iedereen lid te worden!

Voor een goede en mooie cao hebben wij iedereen nodig. Geen cao zonder leden. Het zou mooi zijn als iedereen zich aansluit. Ga naar de site van CNV Vakmensen en word lid www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ 
Tijdelijk het eerste half jaar voor € 20,23. Zo gaan we 2023 samen sterker in.

We zien jullie graag op 7 februari a.s. Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E; t.westra@cnvvakmensen.nl




Downloads