Voorstellen CNV Vakmensen voor cao Primo Netherlands B.V.

Op 18 maart 2024 hebben wij de ledenvergaderingen gehouden over de nieuwe cao Primo. Inmiddels zijn de voorstellen namens CNV aan jullie werkgever gestuurd.

De voorstellen en de brief aan jullie werkgever tref je aan in de bijlage.

Overleg

Het eerste overleg zal op woensdag 27 maart aanstaande plaatsvinden. Het tweede overleg is op maandag 8 april. Mochten we nog een ronde nodig hebben, dan staat er nog een overleg gepland op maandag 22 april.

Maak jouw collega’s lid voor inspraak in een toekomstige cao

Maak jouw collega’s nu lid van CNV Vakmensen zodat zij meteen inspraak hebben en straks ook kunnen beslissen over de cao. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online

Online kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over dit cao-traject en ook altijd reageren. Ga hier naar de cao-pagina. Samen kunnen we het belang van een sterke vakbond benadrukken, met het einddoel om tot cao afspraken te komen die nodig zijn om jou baan leuker te maken, duurzamer en gebaseerd op onderwerpen die zich nu afspelen op de werkvloer.

Stijn Duursma en Tristan Westra
Bestuurders CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnvvakmensen.nl 

Downloads