Nieuwe cao Enitor Primo, uitnodiging ledenvergaderingen 18 maart

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de ledenvergaderingen voor de nieuwe cao van Enitor Primo. Zoals jullie weten loopt de huidige cao op 1 april 2024 af. Het is belangrijk om jullie wensen en opmerkingen te horen voordat we de onderhandelingen met de directie aangaan.

Ledenvergaderingen

Samen met FNV hebben we ledenvergaderingen ingepland, deze zullen plaatsvinden op:

Datum:              maandag 18 maart 2024
Tijd:                   13.00 en 14.15 uur
Locatie:             Kantine Enitor Primo

In overleg met jullie werkgever kunnen we gebruik maken van de kantine voor de ledenvergaderingen.

Tijdens dit overleg horen we graag jullie ideeën over de nieuwe cao. Het is van groot belang dat we samenwerken om ervoor te zorgen dat jullie belangen op de juiste manier vertegenwoordigd worden.

Jullie input is belangrijk voor ons! We zullen jullie ook bijpraten over de inflatie en de inzet van CNV voor 2024.

De komende cao-onderhandelingen

Nadat wij elkaar hebben gesproken op 18 maart, zal namens CNV Vakmensen een voorstellenbrief aan de directie worden gestuurd. Ook FNV zal dit doen. Met de directie hebben wij contact gehad over data waarop wij met elkaar gaan onderhandelen over de nieuwe cao. De voorstellen zullen dan onderwerp van gesprek zijn.

De 1e onderhandelingsronde zal plaatsvinden op woensdag 27 maart. De ronde daarna zal plaatsvinden op maandag 8 april. Mocht het daarna nodig zijn dan hebben we ook al een 3e onderhandelingsronde ingepland. Die zal dan plaatsvinden op maandag 22 april.

Na elke onderhandelingsronde zullen wij jullie uiteraard informeren. Waar nodig zullen er dan ook ledenvergaderingen worden gehouden. Dit horen jullie dan van ons. 

Graag zie ik jullie op 18 maart! Wil je alvast contact hebben over de cao, of ben je bijvoorbeeld verhinderd en wil je wel wat doorgeven, laat het mij weten!

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M.: 06 4845 6854
E.:  t.westra@cnvvakmensen.nl 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error