Terugkoppeling 2de overlegronde cao Axel Chr.

Afgelopen woensdag heeft het 2de overleg plaatsgevonden inzake de verlening van jouw cao. We praten je graag bij.

De eerste ronde stond in het teken van het toelichten van elkaars wensen. CNV Vakmensen lichtte toen de wens tot het overeenkomen van vaste toeslagen voor het werken in ploegendienst nader toe. Ook onze wens om wat verbeteringen op het gebied van het inkomen hebben we duidelijk voor het voetlicht gebracht. Jullie werkgever heeft haar visie op het werken in de nachten en duurzame inzetbaarheid toegelicht en aangegeven hoe hij dit graag in de cao opgenomen ziet.

CNV Vakmensen en jouw werkgever hebben elkaar toen wat verder uitwerking als huiswerk meegegeven. Afgelopen woensdag hebben we daar verder over doorgepraat. Onderwerpen m.b.t. beloning, roosters, pensioen en duurzame inzetbaarheid stonden hierbij centraal.

Aan het eind van het overleg heeft CNV Vakmensen een voorzet gedaan hoe een eventueel resultaat er zou kunnen uitzien. Een resultaat waarin afspraken gemaakt worden op bovengenoemde thema’s. Over drie weken praten wij hier verder over. Wij hopen in die derde ronde te komen tot een positief resultaat.

We houden jullie op de hoogte!

Vragen, op- en/of aanmerkingen? Wij horen het graag.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Ad,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
+31620489475