Axel Christiernsson - Derde onderhandelingsronde is geweest

Deze onderhandelingsronde zijn we ingegaan op de ORBA. De volgende ronde staat gepland voor 26 april, dan gaan we verder in op de andere punten uit de voorstellenbrief. In deze nieuwsbrief lees je wat er op 12 april 2024 is besproken.

De bespreking van de ORBA

In de nieuwe beloningstabel zijn de salarisschalen en treden anders ingedeeld dan in het huidige systeem. In deze onderhandelingsronde hebben we een presentatie van de werkgever gekregen over wat de ORBA financieel inhoudt voor de medewerkers. Wij hebben hier een aantal kritische vragen over gesteld zodat we eventuele benadelingen door de invoering van de ORBA konden bespreken. De werkgever heeft antwoord gegeven op deze vragen en wij als vakbond zijn tot nu toe tevreden met de gang van zaken.

Volgende onderhandelingen op 26 april

Op 26 april zullen we weer met de werkgever om de tafel zitten. De werkgever gaat dan verder inhoudelijk in op onze voorstellen uit de voorstellenbrief. Uiteraard houden we je ook van deze ronde op de hoogte.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met Thomas de Belie, Johann Honders of met Kathelijne van der Voort opnemen.

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: +31 6 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl