Overleg sociaal plan Aspen

CNV Vakmensen heeft samen met FNV en De Unie op 13 november met jullie werkgever gesproken over een sociaal plan. Veel punten zijn besproken waar wij ook voortgang op hebben geboekt. In deze nieuwsbrief informeer ik jullie over de voortgang van de gesprekken.

Vervanger
Jullie zijn gewend dat mijn collega Loes Bezemer-Videler namens CNV Vakmensen bij Aspen aan tafel zit. Op dit moment vervang ik haar tijdelijk bij Aspen. Mocht je vragen hebben, laat het mij dan weten. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Overleg
Het overleg op 13 november verliep constructief en in goede sfeer. Veel onderwerpen zijn besproken waar ook goede voortgang op is geboekt. Aan het einde van het overleg hebben we gezamenlijk de intentie uitgesproken om te komen tot een goed sociaal plan. Er staan nog een paar punten open. Hier hebben we meer tijd voor nodig. Binnenkort gaan we opnieuw met jullie werkgever in gesprek. Via deze nieuwsbrief houd ik jullie op de hoogte over de voortgang van de gesprekken.

Reageren
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen, of wil je reageren, stuur mij dan een mail. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl


“Stop de kortingen op ons pensioen, voorkom verhoging van de premie en geen verlaging van de toekomstige opbouw.”
Teken de petitie op: https://geenpensioenskortingen.petities.nl/