Meedenken over jouw arbeidsvoorwaarden bij Aspen!

Jij als Aspen-werknemer weet wat er speelt binnen je eigen afdeling en bedrijf. Zonder input van werknemers kunnen er ook geen afspraken worden gemaakt die de meeste meerwaarde hebben voor werknemers binnen Aspen. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Er spelen verschillende zaken binnen Aspen
De komende tijd staat er weer een aantal onderwerpen op de agenda. Wij zullen bijvoorbeeld de gemaakte afspraken op grond van de cao 2018-2020 moeten monitoren en zorgen voor uitvoering daarvan, denk aan: studie van het salarishuis, reparatie 3e WW-jaar, onderzoek duurzame inzetbaarheid. Maar ook hebben wij vernomen dat adviesbureau Mc Kinsey & Company een onderzoek gaat starten binnen Aspen. Op 21 mei a.s. hebben wij een periodiek overleg met jouw werkgever om al deze punten te bespreken.

Werknemers die willen meedenken en meepraten
Voor nu en voor de toekomst zijn wij opzoek naar werknemers die willen meedenken en meepraten. Dit is enorm belangrijk om voor werknemers de juiste dingen te kunnen blijven doen. Jij als werknemer kunt bepalen wat belangrijk is, wat de knelpunten zijn en wat er goed gaat. Jij als werknemer bepaalt de koers. Wij willen graag een klankbordgroep van CNV-leden binnen Aspen vormen die de ontwikkelingen binnen Aspen bespreekt en terugkoppelt aan de vakbondbestuurder Loes Bezemer. Deze groep komt (bijvoorbeeld) een keer per kwartaal bij elkaar om van gedachten te wisselen. Neem daarom contact met ons op om je aan te melden, via 06-30003607 of l.bezemer@cnvvakmensen.nl

Na 21 mei zullen wij de CNV-leden informeren over de stand van zaken naar aanleiding van het periodiek overleg met jouw werkgever, wellicht dat er dan ook ledenbijeenkomsten worden georganiseerd.

Wij hopen snel met jou in contact te komen, want samen staan wij sterk voor jouw arbeidsvoorwaarden en toekomst!

Mieke Jetten, kaderlid CNV Vakmensen
Loes Bezemer-Videler
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 30 00 36 07
E: l.bezemer@cnvvakmensen.nl

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.