Hervatting overleg sociaal plan Aspen

Op dinsdag 3 december hervat CNV Vakmensen het overleg met Aspen over een nieuw sociaal plan. De afgelopen dagen hebben we niet stilgezeten. Tot tweemaal toe is er informeel met Aspen gesproken over een sociaal plan. In deze nieuwsbrief informeren wij jullie wat de stand van zaken is.

Informeel overleg
Na 13 november jl. heeft CNV Vakmensen samen met de andere vakbonden tot tweemaal toe informeel gesproken met jullie werkgever. Tijdens deze gesprekken is er gekeken of we op korte termijn eventueel overeenstemming zouden kunnen bereiken over een nieuw sociaal plan. Deze gesprekken verliepen goed en van beide kanten was er het gevoel dat een akkoord dichtbij is. Hierop hebben we afgesproken om op dinsdag 3 december het formele overleg te hervatten.

Medewerkersbijeenkomst
Wij willen jullie graag bijpraten over deze ontwikkelingen. Daarom organiseren de gezamenlijke vakbonden een bijeenkomst op vrijdag 6 december. Deze bijeenkomst vindt plaats in de bedrijfskantine en begint om 14.00 uur. Wij nodigen jou en je collega’s graag uit om op deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Mede namens Paul Smink, FNV en Marco Vallebella, De Unie

Robert Wonnink,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl