Wat wordt de inzet voor de nieuwe cao Sodexo?

De cao Sodexo loopt eind februari 2024 af. De onderhandelingen voor de nieuwe cao beginnen binnenkort weer. Laat daarom nu weten wat je in de nieuwe cao Sodexo zou willen terugzien.

Vul daarom nu de enquête in om te laten weten wat de CNV Vakmensen inzet wordt voor de nieuwe cao Sodexo.
Klik hier om de enquête in te vullen.

Nieuw cao-traject

CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt. Denk uiteraard aan een gepaste loonsverhoging maar ook aan andere arbeidsvoorwaarden zoals vrije dagen, rouwverlof, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding etc. Uiteraard horen we graag van de leden hoe die dit zien en welke andere onderwerpen in de voorstellenbrief mogen opgenomen worden. Graag horen we van jou wat jij op de werkvloer ziet en vindt dat er verbeterd kan worden in de Sodexo cao.

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die voorstellenbrieven staan de voorstellen voor een nieuwe Sodexo cao. Reageer daarom voor 17 januari 2024 met jouw ideeën en vul de enquête in. 

Word lid en beslis straks mee!

Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV Vakmensen daarmee in? Dat is dan aan jou.
Word daarom nu lid en maak je collega lid, ga voor meer informatie naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden.
Deel deze nieuwsbrief met al je collega's!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao? Mail ze dan vooral. Schroom niet en neem contact op met mij.

Meepraten op de cao-pagina

Heb je naast de enquête nog aanvullingen, laat per mail of op de cao-pagina weten wat de inzet van CNV Vakmensen mag worden wat jou betreft. Klik hier voor de cao-pagina.
We spreken en horen jullie graag.

Erik Maas, Bestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl
06 5160 2145

Robertino Mulder, Kaderlid CNV Vakmensen 
robertino.mulder@sodexo.com