Stem op het onderhandelingsresultaat Sodexo

CNV Vakmensen, FNV en Sodexo hebben een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao Facilitair Faciliterend Sodexo. Op 12 april begonnen de onderhandelingen voor een nieuwe cao. De vorige liep immers op 30 juni 2022 af.

De inzet van de werkgevers en de inzet van de vakbonden die jullie allemaal toegestuurd hebben gekregen, lagen lange tijd ver uit elkaar. Voor Sodexo is de bedrijfssituatie van dit moment het belangrijkste argument. CNV Vakmensen heeft samen met FNV ingezet op een fatsoenlijk arbeidsvoorwaardenpakket dat recht doet aan de huidige situatie met het alsmaar hoger worden van kosten voor levensonderhoud.
Dit is het best mogelijke onderhandelingsresultaat dat met praten bereikt kon worden. Vakbonden CNV Vakmensen en FNV leggen het resultaat neutraal aan de leden voor.
Ben je nog geen lid en wil je wel stemmen? Dat kan! Word nu direct lid en gebruik je stemrecht. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Stem nu

Het laatste woord is nu aan jullie, de leden. Klik hier om meteen digitaal jouw stem uit te brengen. Stem uiterlijk 13 juli 2022, om 12.00 uur. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je stemmen met de link op de cao-pagina : Cao's - Zoek jouw cao - CNV Vakmensen  Deze nieuwsbrief met de link tref je aan onder de S / Sodexo.
13 juli is relatief snel. Reden hiervan is dat we een eenmalige uitkering hebben afgesproken van €1000 bruto, naar rato van aantal contracturen. Als er positief wordt gestemd, kan dit bedrag nog aan jullie overgemaakt worden met de salarisrun van 14 juli 2022. Het gehele onderhandelingsresultaat vind je in de bijlage van deze nieuwsbrief. 

Mede namens Robertino Mulder, kaderlid CNV Vakmensen,
Erik Maas,vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2145 / e.maas@cnvvakmensen.nl 

Downloads