Cao onderhandelingen Sodexo van start

De onderhandelingen voor de cao Faciliterend en Facilitair Sodexo zijn gestart. Dinsdag 12 april 2022 heeft het eerste verkennende gesprek plaatsgevonden tussen vakbonden CNV Vakmensen en FNV en jullie werkgever Sodexo.

Onderwerpen die op tafel liggen zijn o.a. koopkrachtbehoud, gezond je pensioen kunnen bereiken, rouw- en geboorteverlof, opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en reiskosten.

Sodexo heeft aangegeven op een aantal onderwerpen met voorstellen te komen en mogelijkheden te zien om goede afspraken te maken. De leden van de vakbonden zullen de volledige inzetbrief van de vakbonden deze week ontvangen.

De volgende onderhandelingsronde is op 18 mei a.s.

Zorg dat je op de hoogte blijft, het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden!

Zie hieronder alvast de bijlage voor de voorstellen van CNV Vakmensen voor de nieuwe cao Facilitair en Faciliterend Sodexo. 

Zijn sommige collega's nog geen lid van de vakbond? Dan hebben we nu een speciale actie. Hoe meer leden, hoe groter namelijk onze invloed is aan de onderhandelingstafel. Dus ook jouw invloed op je eigen cao groeit. Werf nu als CNV Vakmensen lid een nieuw CNV lid via de actie 'member get member': 

www.cnvvakmensen.nl/werven 

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Erik Maas, bestuurder CNV Vakmensen e.maas@cnvvakmensen.nl 
Robertino Mulder, kaderlid CNV Vakmensen.

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error