Pensioenregeling Euroma klaarmaken voor de nieuwe pensioenwetgeving

Het pensioenakkoord dwingt om om na te denken over de overgang naar het nieuwe pensioensysteem. De overgangsregeling geeft ons kansen om dit op een nette manier te doen. CNV Vakmensen en Euroma hebben hierover gesproken. Dit heeft geleid tot een nieuw voorstel. Wij vragen aan leden om hierover hun mening te geven.
Aanpasssing van de pensioenregeling aan de eisen uit het pensioenakkoord

In de afgelopen weken is er meerdere malen gesproken over de bestaande pensioenregeling en de nieuwe eisen van het pensioenakkoord. De partijen die daarbij betrokken waren, zijn de bestuurders en de kaderleden van de vakbonden CNV Vakmensen en FNV, de directie en een pensioenadviesbureau. Het resultaat kan je lezen in de bijlage. Deze wordt ook verspreid binnen het bedrijf.

We hebben onderzocht of we gebruik kunnen maken van de overgangsregeling. Daarvoor hebben we een aantal varianten en berekeningen laten uitvoeren. Uit deze berekeningen bleek dat er een goede variant was die betere resultaten gaf dan de bestaande pensioenregeling.  Daarom willen wij de nieuwe pensioenregeling positief voorleggen.

Stemmen voor 23 november 12.00 uur
In de vakbond zijn de leden altijd degenen die een voorstel goed- of afkeuren. Daarom vragen wij je om te stemmen over dit voorstel. Daarvoor kan je gebruik maken van het stemformulier/link. Graag zien we je stem voor 23 november voor 12.00 uur tegemoet. Mocht je vragen hebben mag je ons bellen of je kunt je vragen stellen aan hr@euroma.nl. Degenen die precies willen weten hoe de nieuwe regeling in elkaar zit, kunnen zich aanmelden voor het webinar, dit kan ook bij hr@euroma.nl.  Je kan je vragen ook stellen bij ondergetekenden.

Ook namens de kaderleden,

Jacqueline Kraan                                                           Rick Pellis
bestuurder CNV Vakmensen                                         bestuurder CNV Vakmensen
mobiel : 06-51602048                                                    06-51202994
email: j.kraan@cnvvakmensen.nl                                  r.pellis@cnvvakmensen.nl

Downloads