Start van het nieuwe cao-traject begint op 28 oktober

Zoals jullie weten zal jullie cao op korte termijn aflopen. We hebben een periode achter de rug met corona en zijn inmiddels druk bezig met een inhaalslag met de cao onderhandelingen. We hebben de afgelopen tijd contact gehad met de kaderleden en jullie werkgever. Hieruit blijkt dat wij allemaal vinden dat wij moeten starten met het cao traject.

Volle agenda

Helaas blijkt ook dat onze agenda’s te vol zijn en dat wij pas eind oktober kunnen beginnen. We hebben de eerste datum staan voor het periodiek overleg nu vastgelegd en zullen daarop aansluitend ledenraadplegingen houden. Tijdens de ledenraadplegingen zullen we de inzet voor de cao onderhandelingen bepalen.

Vervolg en vragen

Het periodiek overleg en ledenraadpleging staan gepland voor donderdag 28 oktober. De ledenraadplegingen starten op de gebruikelijke tijden (13.00 uur en 15.00 uur).

Heb je vragen, opmerkingen meld je dan bij één van de kaderleden actief op jullie bedrijf. Zij zullen je vraag beantwoorden of verder helpen. Verder kan je alvast nadenken over voor jou belangrijke onderwerpen die in de voorstellenbrief gezet kunnen worden.

Vriendelijke groet, mede namens Henk van het Ende (kaderlid en lid onderhandelingsdelegatie)

Wietze kampen

Bestuurder CNV Vakmensen

E: w.kampen@cnvvakmensen.nl

M: +31 6 5120 3004