Concept caovoorstellen Trawlvisserij

Geef input voor de nieuwe cao voorstellen
Op 1 januari 2020 is de cao voor de Trawlvisserij afgelopen. Wij hebben daarom concept-voorstellen gemaakt om de cao te verbeteren. Graag hebben we input van jou om een mandaat te bepalen. Hoe kan je ons helpen.

Kom met eigen voorstellen
Graag staan wij open voor jouw suggesties om de cao te verbeteren.
Je ideeën kan je toesturen naar het onderstaande e-mailadres.

Rank de voorstellen uit het concept
Bij deze voorstellenbrief tref je de concept-wijzigingsvoorstellen aan waarvan wij denken dat het belangrijke verbeteringen zijn. Laat aan ons weten wat je de belangrijkste voorstellen vindt. Wijs ook de voorstellen aan waarvan jij denkt dat ze onbelangrijk zijn of voor jouw niet zo noodzakelijk bereikt hoeven te worden. Ook deze kun je mailen naar het onderstaande e-mailadres.

Geen commentaar?
Vindt je de voorstellen prima. doe dan een "duimpje" of stuur een lege e-mail met "AKKOORD met de voorstellen" in de onderwerpregel.

Alle reacties naar w.kampen@cnvvakmensen.nl

Vakbondslidmaatschap is belangrijk
Vindt je het belangrijk dat je cao en je werkomstandigheden verbeteren? Wil je ondersteuning bij arbeidsvoorwaardelijke problemen? Wil je dat je pensioen verbeterd? Wil je dat de belangen voor de visserman behartigd worden in Brussel? Dat gebeurt niet zo maar. Daarvoor zijn dagelijks professionals voor jou aan het werk. Het is dan ook belangrijk dat jij en je collega's het werk van CNV Vakmensen ondersteunen. Praat daar over met elkaar en overtuig je ongeorganiseerde collega om ook vakbondslid te worden. CNV Vakmensen is de enige vakbond die zich inzet voor vissers.

Dank jullie voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wietze Kampen                       Gert Koster
Bestuurder                             Vakbondsconsulent
CNV Vakmensen                     CNV Vakmensen
tel 06 51203004

Downloads