Werknemers Koppert wijzen eindbod cao af

Op maandag 25 maart 2024 heeft jullie werkgever een eindbod aan de vakbonden aangeboden. Naar aanleiding van dit eindbod hebben wij een informatiebijeenkomst gehouden om dit eindbod toe te lichten. Wij hebben dit eindbod ter stemming aan jullie voorgelegd. Met een zeer ruime meerderheid is dit eindbod door jullie afgewezen.

Hoe gaan we verder?

Aangezien een ruime meerderheid van jullie heeft aangegeven dit eindbod onvoldoende te vinden, zullen wij Koppert verzoeken om het eindbod van tafel te halen en met een verbeterd bod te komen. Wij zouden graag opnieuw met jullie werkgever aan tafel gaan om over een verbeterd bod te spreken.

Het is nu aan jullie!

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we samen met jullie voor! Kortom, wij zouden jullie willen oproepen om deze nieuwsbrief binnen Koppert onder je collega’s te verspreiden.

Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Koppert lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/.

Ben je al lid? Kijk op https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/ en verdien zelf een cadeaubon van 20 euro.

Vragen of opmerkingen

Kunnen wij je hierbij helpen, neem vooral contact met ons op! Op de cao-pagina van Koppert kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao: https://www.cnvvakmensen.nl/voeding/land-en-tuinbouw/cao-koppert/

Wij komen binnenkort weer bij jullie in de lucht om samen aan Koppert duidelijk te maken dat de leden en werknemers niet akkoord zijn met dit eindbod.

Aron Foppen
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9719
a.foppen@cnv.nl