Partijen zijn uit onderhandeld, Koppert doet bonden een eindbod

Op maandag 22 november hebben wij overleg gehad met jullie werkgever over een nieuwe cao bij Koppert. We zijn er helaas niet in geslaagd om tot een akkoord te komen en hebben een eindbod ontvangen. Met een eindbod geeft werkgever aan dat wij zijn uit onderhandeld en dat er geen ruimte meer in zit. Het is daarom nu aan leden, lees het bijgesloten eindbod goed door en breng je stem uit via het bijgesloten stemformulier of digitaal via de link onderaan de nieuwsbrief. Stemmen is mogelijk tot 8 december.

Als bijlage tref je het volledige eindbod van jullie werkgever. Er staan een aantal goede afspraken in waar wij blij mee zijn maar wat betreft de lonen konden wij het niet met elkaar eens worden. Wij vinden dat een bedrijf als Koppert dat steeds mooie resultaten behaalt haar medewerkers een betere loonsverhoging kan bieden dan 2,5% op jaarlbasis. Bovendien geeft werkgever geen gehoor aan onze voorstellen om onder andere de thuiswerkvergoeding te verhogen, reiskosten tot 10 km ook te vergoeden en de RVU-regeling mogelijk maken.

Om deze redenen hebben wij geen akkoord bereikt maar hebben wij een eindbod ontvangen. Wij vragen jullie om te stemmen, dat is mogelijk tot 8 december.

Mede namens kaderlid Willem Poot,

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl

Downloads