Uitnodiging ledenbijeenkomsten KCB

Jullie hebben in onze vorige nieuwsbrief gelezen dat de werkzaamheden van Jaap Bosma bij KCB door een nieuwe bestuurder worden overgenomen. Daarnaast is de cao sinds 30 juni verlopen en is het tijd om te starten met onderhandelingen voor een nieuwe cao. Ik nodig jullie graag uit voor een aantal ledenbijeenkomsten waarin wij kunnen kennismaken en tevens de cao onderhandelingen kunnen bespreken.
Ledenbijeenkomsten in de rayons
Ik bezoek graag alle rayons om kennis te maken met onze leden, maar het doel van mijn bezoek is ook om onze inzet voor de nieuwe cao te bespreken. Ik hoor graag van jullie welke voorstellen je wil indienen, dus denk daar alvast over na. Als je geen concrete voorstellen hebt maar bepaalde onderwerpen graag wilt bespreken is daar ook ruimte voor. Hoewel het ledenbijeenkomsten zijn is iedereen welkom, ook niet-leden. Tijdens stemmingen hebben echter alleen leden van CNV Vakmensen stemrecht.

Data en tijden
 

 

 

7 september

Zoetermeer

11:00 - 12.30

8 september

Barendrecht

09:30- 10:30 12:00 – 13:00

9 september

Aalsmeer

09:30 - 10:30 & 12:00 – 13:00

14 september

Waddinxveen

12:00 – 13:00

24 september

Naaldwijk

11:00 – 12:00 & 13:00 – 14:00

28 september

Geldermalsen

12:00 – 13:00


Kom en praat mee!
Deze ledenbijeenkomsten zijn jouw mogelijkheid om mee te praten en beslissen over de cao onderhandelingen, ik hoop jullie allen te ontmoeten tijdens een van de bijeenkomsten. Ben je echter verhinderd maar wil je wel graag het een een ander bespreken, stuur mij dan een mail via het onderstaande e-mailadres. 

Ambassadeurs
Zijn er onduidelijkheden of loop je met vragen rond over onder andere de interpretatie van de cao?
Neem contact op met de CNV-Ambassadeur in jouw regiokantoor. Zij zijn de ogen en oren van de bond binnen het KCB. Ze weten snel de route naar de bestuurder van CNV Vakmensen te vinden en komen met antwoorden.
De CNV-Ambassadeurs zijn Hay Peters (Geldermalsen), Jeroen van den Nouland en Ellen Knook (Aalsmeer), Pancho van Dijk (Naaldwijk), Kitty Bas (Barendrecht), Esther Boelhouder en Jac Kardolus (Zoetermeer).

Word lid
Wil jij graag kunnen meepraten over de cao-onderhandelingen en stemmen over resultaten, word dan snel lid. Je krijgt nu de eerste zes maanden 50% korting op je contributie. Bezoek onze website en meld je aan!

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl