Hoe fit en vitaal ben jij? Ontdek het met de gratis vitaliteitsscan

Een vitaal lichaam en gezonde geest zijn cruciaal om je gelukkig en energiek te voelen. Zowel in je vrije tijd als op je werk. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan de Vitaliteitsscan. De scan biedt inzicht in jouw situatie en voorziet je van praktische tips om jouw gezondheid en vitaliteit te verbeteren. De resultaten en tips worden direct online getoond. Deelname is kosteloos voor alle werknemers in de agrarische en groene sector.

Wat is de vitaliteitsscan?

Ben je benieuwd naar jouw vitaliteit en gezondheid in relatie tot je werk? De vitaliteitsscan geeft je meer inzicht in jouw situatie en biedt praktische tips om jouw gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Het invullen van de vragen kost ongeveer 15 minuten. Zodra je klaar bent, zie je meteen de uitslag op je scherm. Je kunt de uitslag ook opslaan en/of printen.

Wat heb je aan de vitaliteitsscan?

De resultaten zijn dus direct zichtbaar zodra je alle vragen hebt beantwoord. We gebruiken een eenvoudige “stoplichtmethode”. Scoor je groen? Perfect, je werkvermogen is in balans: ga zo door! Scoor je rood of oranje? Dan is het tijd om te bekijken wat je kunt verbeteren. Als je geïnteresseerd bent, kun je een persoonlijk adviesgesprek krijgen met een coach van Stigas. Handig: onderaan het rapport kun je aangeven wanneer ze je het beste kunnen bellen voor een afspraak.

Vertrouwelijk

Jouw deelname is volledig vrijwillig en vertrouwelijk, en Stigas deelt de informatie niet met je werkgever. Jij bepaalt zelf wat je met resultaten wilt doen.

Kosteloos

Deelname is kosteloos als je werkzaam bent in de agrarische en groene sector. Deze scan maakt namelijk onderdeel uit van het programma Werken aan morgen van Stigas. Het is mogelijk de scan gratis aan te bieden door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aan de slag?

Ben je enthousiast geworden en wil je beginnen? Vul je gegevens in via de volgende link: Vitaliteitsscan medewerkers. Je ontvangt dan een e-mail van Stigas met de inloggegevens om te starten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl . Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl/voeding/land-en-tuinbouw/