Wilhelmsen: ledenvergadering 21 november en wie gaat er mee naar de onderhandelingen?

Sinds jaar en dag bestaat er voor werknemers van Wilhelmsen een cao. In deze cao staan rechten en plichten opgenomen voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden die gelden. Eind 2023 loopt de cao voor Wilhelmsen af. We willen graag weten wat jullie ideeën daarover zijn. En: wie gaat er mee aan tafel?

Even voorstellen

Graag stel ik mijzelf ook even voor. Ik ben Micky van Loon en ik neem de onderhandelingen over van mijn collega Hanane Chikhi. Sinds begin 2022 ben ik bestuurder in de Regio Ridderkerk/ Rotterdam. Daarvoor heb ik kort als juridisch adviseur gewerkt, maar voornamelijk 14 jaar binnen de Nederlandse Spoorwegen. Ik werkte als dienstindeler, HR adviseur, Adviseur Arbeidsverhoudingen (met de OR) en ook als beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden. In de laatstgenoemde rol heb ik ook aan de cao tafel gezeten als secretaris. Ik ken daardoor het overleg, maar nu zit ik dan aan de goede kant van de tafel. Ik rijd graag de wereld over op de motor maar net zo lief ga ik naar het park met man en onze 10 maanden oude dochter.

Uitnodiging ledenvergaderingen FNV Havens en CNV Vakmensen 21 november 

Eind november worden de onderhandelingen gestart. Voordat wij over de volgende cao gaan praten, gaan wij uiteraard eerst met onze leden in overleg. In dit overleg willen FNV Haven en CNV Vakmensen met jullie bespreken met welke opdracht/mandaat wij het cao-overleg met Wilhelmsen kunnen ingaan.
Wij nodigen jullie graag uit voor een digitale ledenraadpleging. Deze vindt plaats op: Dinsdag 21 november om 14:00 uur.
Om deel te nemen aan de ledenbijeenkomst kun je gebruik maken van de volgende inbellink: 
Microsoft Teams-vergadering Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
Vergadering-id: 363 198 703 98 Wachtwoordcode: iu7nSN Teams downloaden | Deelnemen op het web
Mocht dit niet werken, hoor ik het graag.
Wij rekenen op jullie aanwezigheid.

Altijd al zelf aan de cao-tafel willen zitten?

We zijn op zoek leden die contactpersoon voor ons wil zijn bij Wilhelmsen. Heel graag willen we meer in contact blijven met onze leden om ook van jullie te horen wat er speelt binnen het bedrijf en waarvan jij vindt dat de bonden zich voor moeten inzetten. Zou jij ons kunnen voorzien van relevante informatie? Wil jij mee met de onderhandelingen? Graag, het helpt ons enorm! Wil je meer weten, neem vooral contact met ons op.

Reageren en meedoen?

Op de cao-pagina kun jij 24/7 reageren op de cao-onderhandelingen, onze nieuwsbrieven of op elkaar. Hou altijd jouw cao-pagina in de gaten. Ga naar de cao-pagina

Ken je collega’s die nog geen lid zijn en die een stem hebben die gehoord móet worden? Ga dan naar de website, maak je collega lid en ontvang zelf ook een leuk extraatje! Wist je trouwens al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen?

Vragen? Neem gerust contact op!

Met vriendelijke groeten,
Micky van Loon, bestuurder CNV Vakmensen
(m.vanloon@cnvvakmensen.nl of 0628866596)

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error