Herinnering: Geef je stem! Wilhelmsen Port Services

Al een aantal leden heeft een stem uitgebracht over het onderhandelingsresultaat met Wilhelmsen Port Services, dank daarvoor. Maar nog lang niet iedereen.. Het kan nog tot en met morgen!

Dank aan diegene die al een stem hebben uitgebracht. Laat jij ook nog weten wat je vindt van het onderhandelingsresultaat?
In de ledenvergadering op 9 januari hebben de vakbonden de gemaakte cao-afspraken toegelicht aan de leden. We zijn van mening dat we een mooi resultaat hebben behaald. Voor sommigen voelt het misschien dat er maar een kleine stap gezet is, dat begrijpen we. We hebben hier ook in de ledenvergadering bij stil gestaan. Ook kleine stappen, zijn stappen, en ze gaan de goede kant op.
Nu zijn jullie aan zet: breng je stem uit!

Op de cao-pagina kun jij altijd reageren, je vragen stellen en het laatste nieuws lezen over jouw cao. Ga hier direct naar de cao-pagina.
Heb jij een collega die wel wil stemmen, maar nog geen lid is? Maak hem/haar dan lid en ga dan naar https://www.cnv-ledenwerven.nl en ontvang zelf een cadeaubon van €20. Het nieuwe lid betaalt in totaal slechts €24 voor de eerste 6 maanden! 

Mede namens Marcel Bruin,

Micky van Loon
Onderhandelaar CNV Vakmensen
m.vanloon@cnvvakmensen.nl
06 2886 6596