Cosco Shipping Lines & Cross-Ocean annuleert cao-overleg

Beste leden, enige tijd geleden hebben wij met de directie van Cosco Shipping Lines & Cross-Ocean cao-onderhandelingen gepland. Deze zijn nu door Cosco Shipping Lines & Cross-Ocean geannuleerd.

Tijdens de ledenvergadering van donderdag 26 oktober 2023 hebben FNV Havens en CNV Vakmensen aangekondigd dat het eerste cao-overleg op maandag 6 november 2023 zal plaatsvinden. Op donderdag 2 november jl. heeft de werkgever FNV Havens en CNV Vakmensen, middels een e-mail, laten weten dat zij op verzoek van het hoofdkantoor de geplande cao-overleggen voor komende maandag 6 november en maandag 13 november moeten uitstellen tot een nader te bepalen datum.
De werkgever heeft genoemd meer tijd nodig te hebben om het cao-overleg inhoudelijk voor te bereiden. FNV Havens en CNV Vakmensen zullen Cosco Shipping Lines & Cross-Ocean meer tijd geven om zich voor te bereiden.
Wij wachten de nieuwe datavoorstellen af.


Contact met de vakbond
Wil je vaker informatie ontvangen over de gesprekken en afspraken die de vakbonden hebben/maken met jouw werkgever? Word dan lid! Des te meer leden, des te luider de stem! Ken je collega’s die nog geen lid zijn en die een stem hebben die gehoord mòet worden? Ga dan naar de website CNV Vakmensen, maak je collega lid en ontvang zelf ook een extraatje. 
Wist je trouwens al dat op onze website je het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen?


Met vriendelijke groeten, mede namens de kaderleden,
Micky van Loon, bestuurder CNV Vakmensen 
m.vanloon@cnvvakmensen.nl/ 0628866596

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error