Stem op het resultaat Cao Low & Bonar

Op 25 juni hebben we een resultaat bereikt over jullie cao. inmiddels heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden. Nu is het aan de leden: jij kunt je stem uitbrengen over het bereikte resultaat.
Eerst niet gerust, nu toch een resultaat
Zoals in de vorige nieuwsbrief is aangegeven waren we niet gerust op het resultaat. Door creatief te denken en met elkaar te zoeken naar oplossingen, die recht doen aan belang van medewerkers en belang van het bedrijf, hebben we toch een resultaat weten te bereiken. Er waren een aantal zaken die heel belangrijk waren, waar een oplossing voor gezocht moest worden en waar we nog ver uit elkaar leken te liggen. Juist het gezamelijk zoeken naar oplossingen, het over grenzen heen kijken, heeft ertoe geleid dat we een resultaat hebben bereikt dat we aan jullie voor leggen.

Peiling loonsverhoging
Vorige week is er tussentijds gepeild hoe men dacht over de loonsverhoging en de eenmalig afwijkende manier van berekening. Ongeveer de helft van de leden CNV Vakmensen heeft hierop gereageerd. De cao gaat echter over meer dan de loonsverhoging.
Het zijn afspraken die vanuit het collectieve belang worden gemaakt; deze keer zijn onder andere ook de RVU-regeling (eerder stoppen met werken in verband met zwaar werk), ontziemaatregelen en consignatiedienst aan de orde zijn geweest. Het totale resultaat treffen jullie aan in de bijlage.

Maak gebruik van je stemrecht
Hierbij een nadrukkelijke oproep aan eenieder om je stem uit te brengen over dit resultaat nadat je de bijlage met het totale resultaat hebt gelezen. Leden van zowel CNV Vakmensen als FNV hebben een stem over de cao. Het is niet zo dat wie niet stemt, instemt, en daaruit voortvloeiend wie zwijgt, toestemt. 
Alleen uitgebrachte stemmen worden geteld. 
Klik hier om meteen digitaal te stemmen. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met het stemformulier je stem uitbrengen. Je kan tot uiterlijk 14 juli  2021, 12.00 uur stemmen. Daarna worden de stemmen geteld. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met mij op.

Kitty Huntjens, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4782 6877 / k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Downloads