Uitslag stemming cao resultaat Sappi

De afgelopen dagen heb je kunnen stemmen over het onderhandelingsresultaat cao Sappi. Op 20 juni is om 9 uur de stemming gesloten. We hebben veel feedback mogen ontvangen over het resultaat, niet iedereen was even blij.

Eindresultaat

Na telling van de ontvangen stemmen is de uitkomst dat er een meerderheid van de leden heeft ingestemd met het eindresultaat.
Ook bij de andere bonden, FNV en ACV, hebben de leden ingestemd. 

De gezamenlijke bonden hebben intussen de uitslag gecommuniceerd met werkgeverszijde, waarbij aan Sappi is meegedeeld dat de “zogenoemde 48 uur” absoluut duidelijk dient te zijn, zowel wat keuze als spelregels betreft. De keuze ligt bij de werknemer en het is aan Sappi om die keuze te accepteren.
 
Daarnaast hebben wij Sappi laten weten dat ondanks dat er instemming is, er toch de nodige kritiek en onvrede leeft. Wij hebben Sappi gevraagd hier aandacht aan te besteden.

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: Cao Sappi | CNV Vakmensen

Vragen

Mocht je nog vragen hebben over deze nieuwsbrief, neem dan gerust contact op met bestuurder Rémy Biesmans of kaderlid Armand Somers.

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2833 4284
E r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error