Uitslag stemming Essity Opertations Hoogezand

De uitslag van de stemming over het eindbod cao 2023-2024 is dat jullie met meerderheid van stemmen akkoord gingen met het eindbod. Ook de leden van het FNV hebben in meerderheid voor het eindbod gestemd. Op 5 september 2023 kunnen jullie meepraten over het landelijk af te spreken sociaal plan tijdens de ledenvergaderingen.

Uitslag stemming eindbod

Jullie zijn dus akkoord met het eindbod. Wij hebben jullie werkgever afgelopen vrijdag hiervan op de hoogte gesteld. Dank aan iedereen voor het meedenken in dit cao-traject en aan de stemmers voor het nadenken over het eindbod en het uitbrengen van je stem. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen.

Ledenvergaderingen over sociaal plan

Op 5 september 2023 zijn er om 13.00, 15.00 en 16.30 uur ledenvergaderingen over het landelijk met Essity af te spreken sociaal plan. Hierover volgt nog nader bericht. Op de andere vestigingen zullen er ook ledenvergaderingen worden georganiseerd. Dit doen wij samen met de FNV.

Een landelijke afspraak sociaal plan voor langere termijn is nodig omdat:

  1. er reorganisaties zijn bij Supply Planning en de locaties Cuijk en Sumar, met personele gevolgen;
  2. er mogelijk meer reorganisaties volgen.

Meepraten en reageren

Ik wil met klem iedereen oproepen om mee te denken en als er zaken zijn die spelen ook aan te kaarten. Alleen dan kunnen we jouw werkplek mooier maken. Dus klim in de telefoon of in mail en gebruik je stem. 

Samen sterk

Langs deze weg doe ik ook een oproep aan je om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Voor het aanbrengen van een collega die nog geen lid is verwijs ik naar onze website: cnv-ledenwerven.nl.

We zien jullie graag bij de ledenvergadering!

Mede namens Anton Postma (kaderlid),

Saskia Spaargaren, bestuurder CNV Vakmensen
M  06 5144 3597
E s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Heb je vragen aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error