Leden CNV stemmen unaniem in met het bereikte resultaat

De afgelopen dagen hebben jullie je stem mogen uitbrengen over het bereikte onderhandelingsresultaat voor het sociaal plan bij Accell. De stemmen zijn geteld en hieruit blijkt dat jullie allemaal instemmen met het resultaat. Hiermee is het sociaal plan een feit.

Duidelijkheid

Nu het sociaal plan definitief is gemaakt kan de werkgever verder met de uitvoering van de herstructurering. Dat betekent ook dat er duidelijkheid kan worden gegeven over de vraag of jij ook ontslag aangezegd krijgt. Hoewel het niet het bericht is waar je op zit te wachten, is het wel goed dat die duidelijk er straks komt. Ik kan me goed voorstellen dat jullie hier al heel lang behoefte aan hebben.

Steun van de vakbond

Het werk van de vakbond stopt nu natuurlijk niet. Mocht jij een van de collega’s zijn die ontslag aangezegd krijgt, neem dan contact op met CNV zodat we je kunnen helpen door bijvoorbeeld jouw vaststellingsovereenkomst (de ontslagbrief en de berekening van de ontslagvergoeding) door onze juristen te laten controleren. Natuurlijk zijn we er ook voor alle andere vragen je hebt.

Neem contact op met CNV info via: 030-7511001

Andere vakbondsbestuurder

Vanaf 26 maart draag ik het spreekwoordelijke stokje over aan mijn collega Auke Wietze Bosma. Hij zal vanaf dat moment voor jullie het aanspreekpunt zijn voor vragen rondom de reorganisatie en het sociaal plan. Auke Wietze is per e-mail te bereiken op: a.bosma@cnvvakmensen.nl

Rest mij voor dit moment niets anders dan jullie te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en jullie natuurlijk sterkte te wensen voor de komende tijd. Ik wens jullie alle goeds toe voor de toekomst zowel in het werk als privé.

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl