Nieuwe cao Villeroy & Boch

Afgelopen dinsdag 7 november 2023 hebben de leden van CNV Vakmensen en FNV tijdens een ledenvergadering ingestemd met een nieuwe cao.

Verbeterd eindbod

Deze ledenvergadering was last-minute ingepland, nadat Villeroy & Boch die ochtend een verbeterd eindbod op tafel legde tijdens een technisch overleg dinsdagochtend 7 november 2023. Dit verbeterde eindbod ziet er als volgt uit: 

  • Periode: 12 maanden –> van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2024;
  • Per 1 juli 2023: +€ 130,- nominaal EN+2% loonsverhoging;
  • Per 1 januari 2024: +2% loonsverhoging.

Het volledige verbeterde eindbod vind je in de bijlage. 

Ledenvergadering 

Diezelfde avond organiseerden CNV Vakmensen en FNV een ledenvergadering in De Trefpunt. De opkomst was erg hoog en de stemming was constructief. Op dat moment was het ultimatum al verlopen en zou de staking diezelfde avond om 23.30 uur van start gaan. De druk zat er dus voor zowel werknemers als de werkgever zeker op.

Na een korte toelichting op het verbeterde eindbod en de gang van zaken, werd het bod ter stemming voorgelegd aan alle leden. Zij stemden met overgrote meerderheid in met het verbeterde eindbod en dus met een nieuwe cao. 

Trots

Ook namens Saskia, wil ik meegeven dat ik erg trots ben op alle leden. Dankzij jullie doorzettingsvermogen en vastberadenheid hebben jullie een mooie, nieuwe cao. Dat hebben we samen gedaan! 

Reageren of vragen?

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan vooral contact met ons op!
Op de cao-pagina Villeroy & Boch op onze website kun je altijd het nieuws over jouw cao-onderhandelingen teruglezen en reageren of vragen stellen. Ga naar jouw cao-pagina.

Mede namens Hans Bos (kaderlid),

Saskia Spaargaren
Bestuurder CNV Vakmensen
06-51 44 35 97
E  s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Stijn Duursma
Bestuurder CNV Vakmensen 
06-81 91 95 55 
E  s.duursma@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren op dit bericht?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error