SNR / SNC - Verkenning mislukt

Uitnodiging voor statutaire ledenvergaderingen op 19 maart en 21 maart 2019.
Donderdag 7 maart is er weer een overleg geweest met jullie werkgever over de nieuwe cao, jullie werkgever noemde het vooral een verkenning. Na een middag verkennen / onderhandelen hebben wij de conclusie moeten trekken dat op dit moment met onderhandelen niet tot een cao is te komen die aan jullie verwachtingen voldoet. Wij hebben dan ook duidelijk aangegeven op dit moment uitonderhandeld te zijn met SNC / SNR. Deze conclusie is ook door jullie werkgever getrokken.

Doordat wij geconcludeerd hebben te zijn uitonderhandeld, gaan wij ledenvergaderingen organiseren, dit worden formele statutaire vergaderingen. Tijdens deze vergaderingen gaan wij eerst verslag uitbrengen van het overleg van 7 maart. Vervolgens moeten de aanwezige leden stemmen over het stellen van een ultimatum en het al dan niet overgaan tot acties, waarbij werkstaking niet is uitgesloten, om wel tot een goede cao te komen.

Bij statutaire vergaderingen kunnen alleen op de vergadering aanwezige leden hun stem uitbrengen.

Deze stem moet schriftelijk worden uitgebracht. Om tot het uitbrengen van een ultimatum over te kunnen gaan, en dus tot acties te kunnen overgaan, moet 75% van de leden die hun stem hebben uitgebracht daar voor zijn!

De ledenvergaderingen worden gehouden op:

Datum: dinsdag 19 maart 2019
Tijden: 10.00 uur en 19.00 uur
Locatie: De Niervaert, Molenvliet 7, Klundert

Datum: donderdag 21 maart 2019
Tijden: 10.00 uur, 15.30 uur en 19.30 uur
Locatie: Carlton Oasis, Curieweg 1, Spijkenisse

Let op de tijden van de vergaderingen: In Klundert begint de avondvergadering om 19.00 uur.

In Spijkenisse worden drie vergaderingen gehouden. De reden is dat in de avond de grote zaal niet beschikbaar is. Daarom roepen wij jullie op zoveel mogelijk in de ochtend en middag de vergaderingen in Spijkenisse te bezoeken!

Wij rekenen op een grote opkomst om duidelijk te maken dat de leden van CNV Vakmensen voor een goede cao willen gaan! 

Stemmen gebeurt dus schriftelijk en alleen op de vergaderingen!

Piet Verburg
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 66 73 94
E: p.verburg@cnvvakmensen.nl

Downloads