Teken petitie om hoofdkantoor SABIC in Sittard te houden

De vakbonden zijn een petitie gestart om het hoofdkantoor van SABIC in Sittard te houden. De aftrap van de actie was vanochtend bij de ingang van het hoofdkantoor. Daar deelden kaderleden van CNV Vakmensen, FNV, De Unie, ABW en Synergo-VHP flyers uit.

Met de actie willen we laten zien dat er geen draagvlak is onder het personeel voor een verhuizing naar Amsterdam. Ook in de fabrieken zijn de flyers inmiddels verspreid.

Teken ook!

In de bijlage is de flyer bijgevoegd. Daarin staat een QR code waarmee je de petitie kunt tekenen. De actie loopt tot 23 december. De handtekeningen zullen in januari aan de SABIC leiding worden overhandigd. Verspreid de flyer ook bij jouw op de werkvloer.

Gevolgen voor jou?

Heeft de mogelijke verhuizing van het hoofdkantoor ook gevolgen voor jou? Laat het mij dan weten. Ik wil graag weten hoe jij naar de ontwikkeling kijkt en wat dit voor je betekent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan hoor ik het graag. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Werf nieuwe leden

De situatie rond de mogelijke verplaatsing van het hoofdkantoor van SABIC toont opnieuw aan hoe belangrijk het is om een sterke vakbond te hebben. Want alleen samen zijn we sterk. Roep daarom je collega’s, die nog niet bij een vakbond zijn aangesloten, op om lid te worden. Werf een lid en profiteer allebei. 

Klik hier voor meer informatie

Alleen zo kunnen we een vuist maken.

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-29023284 / E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Downloads