CNV Voorstellenbrief KLK Kolb cao 2024

Afgelopen dinsdag was de aftrap van de cao-onderhandelingen, deze bijeenkomst stond in het teken van evalueren en het maken van procesafspraken. Vanuit de directie is daarover inmiddels een bericht gecommuniceerd met de belangrijkste punten.

Cao-traject

Op 13 maart zijn de ledenraadplegingen gehouden om de inzet te bepalen voor de komende cao-onderhandelingen namens CNV. In de bijlage tref je de voorstellenbrief aan die op basis daarvan is gemaakt en de basis vormt voor ons gesprek met de directie. 

Volgende overlegdata

Het volgend cao-overleg staat gepland op dinsdag 26 maart aanstaande, daarbij zullen Mark Boers en Marjon Franke als kaderleden aanwezig zijn als onderdeel van de onderhandelingsdelegatie. We hadden in eerste instantie nog een vervolgoverleg staan op woensdagochtend de 27ste maar dat lijkt ons niet zo praktisch. We hebben daarom een aantal aanvullende data gezocht voor het overleg en dat is uiteindelijk dinsdagavond 9 april geworden. We hopen dan tot een resultaat te komen dat we aan jullie kunnen voorleggen. 

Maak jouw collega’s lid voor inspraak in een toekomstige cao

Maak jouw collega’s nu lid van CNV Vakmensen zodat zij meteen inspraak hebben en straks ook kunnen beslissen over de cao. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online

Online kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over dit cao-traject en ook altijd reageren. Ga hier naar de cao-pagina. Samen kunnen we het belang van een sterke vakbond benadrukken, met het einddoel om tot cao-afspraken te komen die nodig zijn om jou baan leuker te maken, duurzamer en gebaseerd op onderwerpen die zich nu afspelen op de werkvloer.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben schroom dan niet ik hoor het graag, voor nu alvast een goed weekend gewenst. 

Vriendelijke groet, 
mede namens Mark en Marjon, 

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV 

m: 06 5160 2057
e: h.oomkes@cnvvakmensen.nl of h.oomkes@cnv.nl


NB. vanwege migratie van onze e-mail, ben ik dit weekend niet via de mail bereikbaar, je kunt me wel via Whatsapp bereiken op bovenstaande telefoonnummer

Downloads