Uitnodiging ledenraadpleging KLK Kolb, wat vind jij belangrijk voor de cao laat het ons weten!

Eind van deze maand start de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao bij KLK Kolb. In aanloop naar de onderhandelingen willen we graag met jullie in gesprek gaan over de punten die voor de medewerkers van Kolb belangrijk zijn. We nodigen je samen met je collega's daarom van harte uit voor de ledenraadpleging op 13 maart.

Nieuwe (tijdelijk) bestuurder
Met ingang van 1 maart is Rick Pellis gestopt als bestuurder voor KLK Kolb en neem ik het stokje tijdelijk van hem over tot dat zijn opvolger die op 1april begint en uiteindelijk KLK Kolb in haar pakket krijgt. Rick heeft me in grote lijnen bijgepraat over de ontwikkelingen van de laatste jaren binnen Kolb. Ik zal mezelf even kort voorstellen, Hank Oomkes, inmiddels 6 jaar werkzaam bij CNV Vakmensen en woonachtig in Zwolle en net ik ben ook werkzaam voor regioteam Zwolle. Ik ben bij meerdere bedrijven betrokken binnen de industrie en bouwsector, daarnaast ben ik werkzaam als verbindingsofficier voor de Vakbeweging in onder meer de Zwolle, Foodvalley en de Achterhoek. Ik heb volgende week een kennismaking met gepland staan met Tim van der Hoek. De FNV-bestuurder ken ik vanuit andere cao overleggen.  Ik zal dit gehele cao-proces afronden en dan vervolgens zoals gezegd overdragen aan mijn nieuwe collega. Ik zie uit naar een verdere kennismaking met jullie om zo samen te gaan voor een mooie cao-resultaat. 

Cao-onderhandelingen
Het is voor ons belangrijk om te weten wat er van ons verwacht wordt aan de onderhandelingstafel en wat jullie dus belangrijk vinden voor jullie cao.  Samen gaan we in gesprek over hoe we de komende onderhandelingsronden in zullen gaan. Dit doen we tijdens de tweetal bijeenkomsten die we gepland hebben op 13 maart aanstaande. Neem je collega’s mee, ook als ze niet lid zijn, iedereen is welkom!

Bijeenkomst leden CNV
Wanneer: woensdag 13 maart
Tijden: 14.00 – 14.45 uur en van 15.15 tot 16.00 uur.
Locatie: Wapen van Delden

Een goede cao krijg je niet cadeau. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij KLK Kolb lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen.

Word nu lid voor €24 voor 6 maanden Klik hier om lid te worden van CNV Vakmensen

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van KLK Kolb kun jij het hele proces volgen en ook meepraten over de cao. klik hier om naar de cao-pagina te gaan.

Bij vragen laat het me weten dat kan via onderstaande gegevens en graag tot volgende week woensdag!

Vriendelijke groet, 
mede namens de kaderleden

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

06 5160 2057
h.oomkes@cnvvakmensen.nl