Ledenvergaderingen Givaudan Nederland B.V.

Na 4 onderhandelingsronden over de inhoud van jullie nieuwe cao met een ingangsdatum 1 april 2019, zijn wij helaas weer geconfronteerd met een eindbod van werkgeverszijde.

Aan de belangrijkste wensen van onze leden (een loonsverhoging van 5% en een 80-90-100% regeling voor oudere werknemers) wilde en kon jullie werkgever niet tegemoet komen.

Wij zijn van mening dat het eindbod van de werkgever geen recht doet aan de inspanningen die de werknemers dag in dag uit voor het bedrijf plegen, en die ervoor zorgen dat er mooie winsten gemaakt worden. Het lijkt ons dat Givaudan hun werknemers gelijk zo niet beter zou moeten belonen dan de aandeelhouders die 3,4% per aandeel erop vooruit gegaan zijn.

Wij willen het eindbod graag met jullie bespreken en ter stemming aan jullie voorleggen. Bijgaand tref je het eindbod van werkgever aan. Kun je niet bij één van de ledenvergaderingen zijn, dan kun je een collega-lid machtigen om voor jou te stemmen.

Het is echter wél van belang dat zoveel mogelijk leden daadwerkelijk de vergadering bezoeken, zodat het zichtbaar is dat jullie met velen zijn.

Wij hopen jullie daarom allemaal te ontmoeten tijdens één van de vergaderingen die plaats zullen vinden op:

  • Maandag 6 mei 2019 om 14.45 uur, locatie Barneveld - room B01-021(10).
  • Dinsdag 7 mei 2019 om 14.00 uur en 15.15 uur, locatie Naarden
    in de opleidingsruimte in gebouw 44.

Mede namens Julie Schouten (FNV Procesindustrie) en de kaderleden,

Nicole Engmann- van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.

Downloads