Geen aangepast bod van Givaudan

Enkele weken geleden meldden wij jullie dat er achter de schermen hard gewerkt werd aan een oplossing voor de ontstane impasse bij de vastgelopen cao-onderhandelingen.

Het spijt ons zeer jullie te moeten melden dat deze inspanningen niet tot een oplossing hebben geleid. Er is vanuit Zwitserland simpelweg niet de bereidheid om jullie meer tegemoet te komen dan dat eerder al door middel van het eindbod is gedaan.

Kort samengevat betekent dit dat jullie nu voor de keus staan om alsnog dit eindbod te accepteren, of dat door middel van acties het eerdere ultimatum kracht zal worden bijgezet.

Het is al weer enige tijd geleden dat het ultimatum werd gesteld en jullie mening is gevraagd. Gezien de keus waar we nu voor staan, vinden we het noodzakelijk om nogmaals jullie mening hierover te horen. Daarom worden volgende week gezamenlijke ledenvergaderingen georganiseerd. Deze zullen op de onderstaande tijden en locaties plaatsvinden. Het zal duidelijk zijn dat dit een erg belangrijk moment is voor het verdere verloop: zorg er daarom voor dat jullie zoveel als mogelijk aanwezig zijn.

Woensdag 6 november
Om 14.00 uur en 15.15 uur
In De Boeg, Naarden

Donderdag 7 november
Om 15.45 uur
room B01-021(10)in Barneveld

Tot woensdag of donderdag.

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl