Vakbonden en werkgever bereiken onderhandelingsresultaat Ecovyst Zeolites B.V.

Op maandag 6 november omstreeks 19.30 uur hebben de vakbonden en de werkgever een onderhandelingsresultaat bereikt. Op dit moment worden de details van dit resultaat verder uitgewerkt in een tekst die wij ter stemming zullen voorleggen aan de leden van de vakbond.

Acties tot nader orde opgeschort

Wij schorten de geplande acties tot nader orde op zodat wij de inhoud van de afspraken kunnen uitwerken en ruimte kunnen creëren om deze aan jullie te presenteren. Op donderdag 9 november organiseren wij een tweetal ledenvergaderingen op het bedrijf

Ledenvergadering CNV Vakmensen en FNV

Donderdag 9 november
Eerste sessie: 14.00 uur
Tweede sessie: 15.30 uur
Ruimte: volgt nog

We doen een dringend beroep op de collega’s die niet op dienst zijn om toch even aan te sluiten. De dagdienst mag het werk kort onderbreken om aan te kunnen sluiten bij de vergadering.

Tijdens deze ledenvergadering zullen we de inhoud van het resultaat toelichten, een toelichting geven op het onderhandelingsproces en aansluitend mogen de leden van de vakbond stemmen over het resultaat. Wij zullen de tekst van het resultaat zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor de vergadering aan jullie toesturen.

Mocht je prangende vragen hebben die niet kunnen wachten tot donderdag? Neem dan contact op met een van de leden van de onderhandelingsdelegatie.

Graag tot donderdag 9 november!
Namens de onderhandelingsdelegatie

Jan van der Velde, kaderlid CNV Vakmensen 

Anthony Williams
bestuurder CNV Vakmensen
E a.williams@cnvvakmensen.nl 
M 06 1871 1343

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error