Twee kantinebijeenkomsten bij Codi om samen de inzet voor de cao te bepalen

De cao van Codi loopt op 1 september af. CNV Vakmensen wil graag dat er een nieuwe cao ligt voordat de oude afloopt. Zo blijf je verzekerd van een helder pakket aan arbeidsvoorwaarden. Onze voorstellen voor de cao baseren we op jouw wensen en op het arbeidsvoorwaardenbeleid van de bond. Op 11 mei organiseren we twee bijeenkomsten om daarover met elkaar te praten.

Wat moet er volgens jou in de cao komen?

Daarover gaan Willem Rensen en ik graag met je in gesprek. Niet alles zal (op korte termijn) te realiseren zijn; het is dan ook belangrijk dat we het niet alleen eens worden over de onderwerpen, maar ook over de vraag welke het belangrijkst en het minst belangrijk zijn.

CNV Vakmensen enige vakbond aan tafel

De collega's van FNV hebben een paar jaar geleden laten weten dat zij geen actieve rol meer zullen hebben bij de totstandkoming van de cao. Dat betekent dat CNV Vakmensen de enige vakbond aan de onderhandelingstafel is en dat het dus des te belangrijker is dat je je aansluit bij CNV Vakmensen. Op die manier kun je het meest invloed uitoefenen en hoe meer medewerkers van Codi lid zijn van CNV Vakmensen, des te beter onze onderhandelingspositie en hoe meer kans op goede resultaten voor jou. Klik HIER om naar de website te gaan, of ga naar: https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/

Kantinebijeenkomsten

Op woensdag 11 mei vinden er twee kantinebijeenkomsten plaats, rond de ploegenwissel.
De eerste bijeenkomst is van 13.00-14.00 uur, de tweede van 14.00-15.00 uur.
Ik hoop dat ik jou en je collega's spreek en dat we samen in gesprek met elkaar tot mooie, afgewogen voorstellen komen.
Als je echt niet zelf aanwezig kunt zijn omdat je nachtdienst hebt of vanwege andere redenen, mail mij dan via a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Begin juli cao-overleg

Zoals het er nu uitziet, lijkt het cao-overleg op 7 juli a.s. te beginnen. Het is een goede gewoonte bij Codi dat het cao-overleg in 1 of 2 sessies afgerond is en we hopen dat dat ook deze keer lukt, maar het belangrijkste is een goed resultaat.
Samen met jullie gaan wij daar voor!

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 204 71 888
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Mede namens Willem Rensen