Cao Codi voor jou op onze website

De tekst van de cao Codi is voor jou beschikbaar. We hebben hem op de site van CNV Vakmensen gezet. Maar we kunnen je ook een exemplaar mailen. Wil je graag een geprinte versie; dat kan ook.

Cao van 1 september 2022 tot 1 september 2024

De cao geldt voor een periode van 2 jaar. We hebben je in oktober 2022 laten weten dat een meerderheid van de leden had ingestemd met het bereikte resultaat en dat er nu sprake was van een cao.
De tekst voor de nieuwe cao kun jij nu downloaden op onze website. Ga naar jouw cao-pagina. Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ in de zoekbalk Codi International en klik dan op jouw cao. Dan kom je op de cao-pagina.

Wil je liever zelf een exemplaar hebben? Stuur mij dan een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl. Laat me weten of je een digitale versie wilt ontvangen of toch liever een geprint exemplaar.

Loon

Op 1 december 2022 heb je een loonsverhoging ontvangen van 3,5%.
Op 1 april 2023 krijg je er opnieuw wat bij. Deze keer in de vorm van een vast bedrag, nl. € 100 (gebaseerd op fulltime dienstverband; werk je minder, dan krijg je naar rato minder).

Mooie aanbieding

Als je collega die nog geen lid is van CNV Vakmensen nú lid wordt, dan betaalt hij of zij de eerste 6 maanden slechts € 20,23. Niet per maand, maar voor de hele periode van 6 maanden. Daarna gaat de normale contributie gelden. Hij of zij heeft wel direct recht op alle vakbondsvoordelen. 
En meld jij je collega aan als lid, dan krijg jij een VVV-bon van € 20,-. Kijk op www.cnv-ledenwerven.nl.

Wil je nog iets weten?

Je kunt mij altijd mailen. Mijn gegevens staan onderaan dit bericht.

Aletta Bulsink, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2047 1888 / a.bulsink@cnvvakmensen.nl