BP RR: Driekwartvergadering op 31 oktober

De bond nodigt je uit voor de driekwartvergadering op maandag 31 oktober 2022 om 13:00 uur voor de hoofdpoort van BP RR. In die vergadering wordt gestemd over wel of niet actievoeren om het eindbod te verbeteren.

Terugblikken

De leden van de bond hebben het eindbod van BP RR in overgrote meerderheid afgewezen. De leden eisen een aanpassing van het eindbod door +1% op de loonsverhoging (= totaal 6%) en toegang tot de Sharematch-regeling. BP RR is hierover geïnformeerd maar wil geen enkele beweging maken. Hier moet je het mee doen. Slikken of stikken, lijkt de werkgever te willen zeggen.

Driekwartvergadering

Daarom deze uitnodiging voor de driekwartvergadering. De leden, jij dus, bepalen in deze vergadering of we tot actie over moeten gaan bij BP RR. Stemmen gebeurt door persoonlijke aanwezigheid. Op de vergadering zelf wordt het stemformulier verstrekt waarop jij stemt.
De driekwartvergadering wordt gehouden op
maandag 31 oktober, om 13:00 uur,
voor Poort 1 aan de D'Arcyweg 76, 3198 NA Europoort Rotterdam.

De stelling

Je stemt over de stelling: Het eindbod door BP RR gedaan op 15 september 2022 is onvoldoende en de vakbondsleden komen in actie om de eisen kracht bij te zetten.

Onze eisen

Het eindbod aanpassen door een loonsverhoging +1% (= totaal 6%) per 1 april 2022  en per 1 jan. 2023 toegang tot de Sharematch-regeling.

Mede namens de kaderleden CNV Vakmensen,
Jaap Bosma, bestuurder CNV Vakmensen

Als je lid bent dan geldt jouw stem! Als je nu lid wordt ook. Schrijf je in via de website of meld je aan met de aanmeldbon en lever die in bij een van de kaderleden

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error