Basell Benelux cao 2019

Het wordt weer tijd voor de cao-onderhandelingen. Dat begint met onze voorstellenbrief. In overleg met onze vakbondskaderleden is gekozen voor een korte brief met een beperkt aantal punten.
Naast een fatsoenlijke loonsverhoging en verhoging van een voorwaarde vrije werkgeversbijdrage in de ziektekosten, willen we ook inzetten op een 80-90-100 regeling vanaf 60 jaar. In de bijlage treffen jullie de cao-voorstellen aan en een stemformulier. De vraag aan jullie is om deze in te vullen en vervolgens te scannen en retour te mailen uiterlijk voor 9 april aan: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

CNV Vakmensen viert 125-jarig bestaan
In 2019 bestaat CNV Vakmensen maar liefst 125 jaar. Dat vieren we een jaar lang met interessante bijeenkomsten, leuke activiteiten en feestelijke aanbiedingen, 1250 euro voor goed doel.

Vanaf 1 januari loopt er een speciale lid-werft-lid actie waarbij je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt twee cadeaubonnen van 25 euro van ons krijgt. 10 ledenwervers krijgen bovendien een bedrag van 1250 euro dat ze mogen weggeven aan een vereniging, stichting of goed doel van hun eigen keuze.

Namens de cao-delegatie, Ad Vermunt ( CNV kaderlid) Jack Paul van Gelder ( CNV kaderlid),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 – 51 60 2032
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads