Kappers in Coronatijd; vul de enquête in!

Nog steeds zijn de kapsalons dicht, wat ons betreft mogen ze weer open als de kappers veilig hun werk kunnen doen. Samen met werkgevers zijn we bezig met een hygiene protocol , en hebben jullie input nodig. Vul de bijgaande enquête in en deze kunnen wij dan gebruiken als input.

Abnormaal
J
ouw werkgever ziet zich ook geconfronteerd met een totaal nieuwe, abnormale situatie. Klanten bleven weg, producten komen niet meer binnen en nu mag er helemaal niet worden gewerkt, dan vraagt die werkvloer ook ineens een geheel nieuwe aanpak en veiligsheidsmaatregelen.

Reken op ons
Dat is geen eenvoudige opgave. Daarom is het juist in deze tijd goed om te weten dat jouw vakbond er is om je te helpen . Want inderdaad, jij bént lid van die bond! Jij mag op ons rekenen.

Daarom willen wij ook graag weten hoe het bij jou gaat, en op jouw werk! Vul de enquete in (Graag voor maandag)

‘Niets te doen’
Over oplossing gesproken. Een van de ‘problemen’ waar werkgevers tegenaan lopen vanwege het uitvallende werk is dat werknemers werkloos thuis zitten. En werknemers lopen tegen het probleem aan dat ze ineens ‘niets te doen’ hebben.

CNV Vakmensen heeft speciaal voor de corona-periode een e-learning-programma opgezet dat zowel werkgevers als werknemers kan helpen in de oplossing van dat probleem. Dat e-learning biedt leden van CNV Vakmensen een breed keuze aanbod van maar liefst 150 digitale lespakketten. Een aanbod van zaken ‘die ze altijd al wilden doen maar nooit aan toekwamen’. Of gewoon dingen die een prima verlengstuk zijn van datgene wat ze al kunnen maar liever nóg beter in worden. En het mooie is dat dit e-learningtraject geheel kosteloos is voor leden van CNV Vakmensen. Al met al wellicht een aanrader voor die collega’s die nog geen lid zijn.

Ik wens je ondertussen veel succes en doorzettingskracht in jouw, ga pas werken als je veilig je werk kan doen is ons advies, pas goed op jezelf en je collega’s

Met vriendelijke groet,

Willem Kruithof