Activiteiten voor leden

Ontwikkeling is belangrijk. Daarom organiseren wij voor jou als lid leuke en leerzame cursussen, webinars, opleidingen en workshops, (Regionale) activiteiten en spreekuren zijn gratis. Alleen voor deelname aan workshops van de Ledenacademie vragen we een kleine bijdrage.

Opleiding en cursus

Het kunnen volgen van opleiding en cursussen vinden wij als CNV belangrijk. Sinds 2015 hebben alle werkgevers een scholingsplicht. Werkgevers zorgen er zo voor dat jij je werk goed kunt blijven doen. Maar als vakbond voor vakmensen dragen wij ook graag ons steentje bij. Daarom bieden wij opleidingen en cursussen aan voor onze leden. Soms in de vorm van een evenement, dan weer middels een (online) webinar of workshop. Op deze pagina vind je een overzicht van onze actuele aanbod van opleidingen en cursussen.

Ladies Night

8 februari organiseert CNV Vakmensen Ladies Night. Een gezellige avond met inspirerende workshops voor en door vrouwen. Deze editie van Ladies Night staat in het teken van geluk, geld en werk. Kom jij ook?

Lees meer

Workshops en cursussen

De Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Heb je interesse in een van deze workshops?

Bekijk workshops en cursussen

CNV Actief: Regionale activiteiten

In 2022 hebben we een interessant programma voor jou! Zo kun je aan de slag met vitaliteit. Je gezond en vitaal voelen betekent niet alleen gezonder eten of wat meer bewegen. Met dit programma kan je uitproberen wat bij jouw leefstijl, omstandigheden en omgeving past. Door hiermee aan de slag te gaan zit je lekker in je vel en dat is prettig voor zowel thuis als op het werk.

Bekijk de regionale activiteiten

Open Coffee voor leden en niet-leden

Het ‘gewone’ testament kennen veel mensen wel. Waarom dan ook nog een levenstestament? Een levenstestament kan naasten ontzorgen bij een situatie van wilsonbekwaamheid: het niet meer zelf kunnen handelen. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld dementie, maar ook een aanrijding op een zebrapad of een hersenbloeding. Kortom: het kan jong en oud overkomen.

Lees meer

CNV Passietour

Werkstress, burn-outs en een hoge werkdruk zijn aan de orde van de dag. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat plezier in het werk weer centraal komt te staan? Ga samen met CNV Vakmensen in gesprek over werkgeluk binnen jouw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je vragen?

Vrijblijvend je vraag stellen kan ook via chat of e-mail.

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor zes maanden. Zo gaan we 2023 samen sterker in.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden