Geef je mening over het kappersvak en win een Fashioncheque

Ben jij haarstylist, haarstylist allround, topstylist, salonmanager of saloneigenaar? En heb je vier of meer jaar werkervaring in deze rol? Dan zijn we voor deze enquête op zoek naar jou.

Geef je mening

Deze enquête gaat over de werkzaamheden die jij uitvoert en wat je daar allemaal voor moet kennen en kunnen. Met jouw antwoorden kunnen we ervoor zorgen dat trainingen en opleidingen goed aansluiten bij de dagelijkse praktijk in kapsalons. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de enquête anoniem invullen en er wordt vertrouwelijk omgegaan met alle gegevens. En ook niet onbelangrijk: onder de deelnemers van de enquête worden 20 Fashioncheques ter waarde van € 50,- verloot. 

Vul de enquête in: Geef hier je mening over het kappersvak.

Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen? Dan hebben wij geen email adres van jou. Wil je liever digitaal (en dus sneller) nieuws ontvangen van ons? Wijzig dan jouw gegevens via 
www.cnv.nl/mijncnv

In de bijlage vind je een QR code zodat je ook de enquête kan invullen.

Willem Kruithof
bestuurder CNV
E: w.kruithof@cnv.nl

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van ANKO, FNV Mooi en CNV Vakmensen, met ondersteuning van onderwijskundig bureau Bespeak. 



Downloads

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error