Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Diensten

Gratis online trainingen voor leden

In samenwerking met online-opleider GoodHabitz bieden we al onze leden 150 online trainingen gratis aan. Let op: dit aanbod geldt tot en met 31 mei. Je hebt dus tot die tijd om cursussen te volgen én af te maken.

Thuis zitten omdat er geen of minder werk is, mag niet betekenen dat ook jouw ontwikkeling tot stilstand komt. Daarom zijn we een samenwerking gestart met Goodhabitz. Dat betekent dat jij als lid gratis 150 online trainingen mag volgen. Geheel vrijblijvend. Ook als je niet (extra) thuis zit mag je als lid van CNV Vakmensen van dit aanbod gebruikmaken.

Hoe werkt het?

Je hebt van ons een mail namens Goodhabitz ontvangen, met daarin een toegangscode tot het trainingsaanbod. In die mail zie je wat je moet doen om een of meerdere zogenaamde e-learnings te volgen.

Tot 1 juni kan je als lid van CNV Vakmensen vrij gebruik maken van alle online trainingen. Werken aan je ontwikkeling is belangrijk, ook in een tijd waarin zoveel stilstaat. In de video hieronder zie en hoor je er meer over.

 

Moeite met kiezen? Doe de Goodscan

Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 150 trainingen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Doe dan eerst de ‘GoodScan’. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.

GoodHabitz - Goodscan

Na inloggen vind je de GoodScan op de Home, te vinden via het hoofdmenu linksboven op de pagina. Succes!

Welke trainingen raden wij aan?

Mentale kracht
Waar halen succesvolle mensen de drive vandaan om aan hun doelen te werken? Volg nu de training ‘Mentale kracht’ en ontdek het antwoord!

Grip op je leven, rust in je hoofd
Druk, druk , druk? Nee, grip en rust! Met een opgeruimd hoofd ben je niet alleen productiever, maar ook creatiever.

Vitaliteit
Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!

Online samenwerken
Hoe werk je efficiënt online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.

Vragen?

Stel je vraag via het formulier onderaan op deze pagina.

 

Werf een lid

Werf een nieuw lid voor CNV Vakmensen en ontvang een VVV-cadeaubon van € 12,50!

 • Gun een ander ook jouw ledenvoordeel
 • Meld je collega, familielid, vriend of kennis aan
 • Word beloond en ontvang een cadeaubon
Werf een lid

Veelgestelde vragen over GoodHabitz

 • Hoe volg je een training

  Hoe volg ik een training

  In deze video zie je hoe je een online training volgt bij GoodHabitz


  Moet ik een training helemaal afronden?

  Nee, het korte advies is: haal er uit wat je nodig hebt. Een iets langer antwoord: Als je een training van A-Z volgt dan ben je ongeveer 2,5 uur bezig. Nadat je 70% hebt gevolgd krijg je een certificaat van deelname. Elke les in een training heeft verschillende werkvormen / activiteiten. Kijk gewoon welke vorm het beste bij jou past. Je hoeft echt niet alles te doen, want dan heb je wel veel herhaling.

  Waar en wanneer kan ik trainingen doen?

  Je kunt waar en wanneer jij dat wilt trainingen doen. Ook als je maar even kort de tijd hebt kun je een korte video kijken. Zit je ’s avonds op de bank, kijk dan ook eens naar een Moments. Dit zijn korte documentaires die in de nieuwste trainingen te vinden zijn. Je kunt de trainingen volgen op een computer, laptop, tablet of smartphone.

  Hoeveel trainingen mag ik volgen?

  Je mag zo veel trainingen volgen als je wilt. Weet je niet waar je moet beginnen, start dan eens met de GoodScan. Je krijgt dan een aanbeveling van trainingen die het beste bij je passen.

  Hoe kom ik er achter welk onderdeel van de training ik het beste kan volgen?

  In elke training is in les 1 een Quickscan opgenomen. Doe de Quickscan en je weet meteen in welk onderdeel van de training voor jou nog meer te leren is.

  Kan ik een training ook met mijn collega’s volgen?

  Ja dat kan als jouw collega’s ook toegang hebben tot GoodHabitz. Maar je kunt ook opdrachten uit een training printen en samen met je collega’s een challenge doen.

  Wanneer krijg ik een certificaat en hoe kan ik die downloaden?

  Je krijgt een certificaat als je 70% van de training hebt afgerond en als je de toets hebt gehaald. Rechtsbovenin de website zie je een icoontje met jouw initialen. Als je daarop klikt dan krijg je de mogelijkheid om je certificaat te downloaden.

 • Hoe kan ik inloggen bij GoodHabitz

  Hoe kan ik inloggen bij GoodHabitz

  Je ontvangt een activatiemail op het e-mailadres dat bij CNV Vakmensen van jou bekend is. In de activatiemail staat een link. Klik hierop om een account te maken bij GoodHabitz.

  Je vindt GoodHabitz hier www.goodhabitz.com

 • Ik heb geen activatiemail ontvangen

  Ik heb geen activatiemail ontvangen van GoodHabitz

  De uitnodigingen worden verspreid verzonden. Heeft u na 1 april nog geen uitnodiging ontvangen, vraag een nieuwe uitnodiging aan via het formulier onderaan deze pagina.
 • Ik heb al een GoodHabitz account

  Ik heb al een GoodHabitz account

  Het kan zijn dat je al een GoodHabitz account hebt, bijvoorbeeld via je eigen werkgever. Let er op dat als je via CNV Vakmensen een nieuw account aanmaakt dit niet zal synchroniseren met je bestaande account.

 • Technische specificaties

  Wat heb ik nodig om GoodHabitz training te kunnen volgen

  Om GoodHabitz trainingen te kunnen bekijken heb je het volgende nodig:

  • Een PC, laptop of tablet
  • Een werkende internetverbinding
  • Een minimale schermresolutie van 1024x768 pixels
  • Minimaal ingebouwde speakers
  • Een moderne browser (IE11, Edge, Chrome, Firefox, Safari)
  • MP4 videos van Vimeo toestaan
  • MP4, WebM of WMV extensie kunnen bekijken

 • Ik kom er niet uit

  Wat als ik er echt niet uitkom?

  Kom je er echt niet uit, stuur dan een e-mail via het formulier onderaan deze pagina. In overleg met de leverancier zullen wij dat proberen een antwoord op je vraag te krijgen. Bel dus niet naar het CNV.

Stel je vraag over online training
*
*
*
*