Kapper? €500,- voor een opleiding of coaching

Ben je kapper in loondienst? Wil je een opleiding of scholing gaan volgen? wil je een loopbaancheck of advies van een budgetcoach? Dan maak je nu kans om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming van de kosten.

Lees de voorwaarden en hoe je je aanvraag moet doen op Je Achterban, de online community voor kappers. Let op er is maar een beperkt bedrag beschikbaar. Op is op. Ben je lid van CNV dan kan je in aanmerking komen voor een bedrag van 500 euro!

Cao Kappers
De cao loopt nog tot juni, maar binnenkort starten de gesprekken over de nieuwe cao. Voor deze gesprekken heeft de ANKO de bonden uitgenodigd. Wij gaan die gesprekken, de onderhandelingen voeren namens onze leden, namens jou dus. Daarom vragen wij jou naar je wensen over de nieuwe cao en en wat onze inzet moet zijn. Wat voor een loonsverhoging? Welke aandacht voor ontwikkeling en scholing? En misschien heb je meer of andere ideeën. Laat je horen op Je Achterban!

Haarmodelijn voorjaar | zomer 2019
Het nieuwe hairfashion seizoen begint op 18 maart a.s. met de lancering van de Haarmodelijn. Het belooft één groot vaktechnisch feest te worden dat je niet wilt missen! Er zijn meerdere grote spectaculaire showcases en een uitgebreid inspiratieplein. Tijdens de Haarmodelijn voorjaar | zomer 2019 kun je als fashionbewuste kapper je hart ophalen bij diverse topshows. Alle aspecten van het vak komen voorbij. Je krijgt in één keer allerlei inspirerende en merkonafhankelijke shows te zien van verschillende topkappers, waaronder lang-haar specialist Patrick Cameron. 

Vrijkaarten voor de haarmodelijn winnen
Voor de middag- en avondvoorstelling verloten wij 2 vrijkaarten. Stuur een mailtje aan style@magazine en wie weet behoor jij tot de winnaars en maak je ook kans om Patrick te ontmoeten.

Kans op een Meet en Greet
Patrick verheugt zich op zijn komst naar Nederland, en wil graag de Nederlandse kapper inspireren. Ga je naar de Haarmodelijn en heb je je kaarten al besteld en wil je kans maken op een kijkje achter de schermen van de haarlijnmode lijn én een meet en greet met Patrick Cameron? Stuur een mailtje naar style@cnvvakmensen en vertel waarom jij Patrick wilt ontmoeten.