Haarmodelijn Herfst/Winter 7 oktober in Amersfoort

Vind jij dat haar en mode net zo bij elkaar horen als water en lucht? Zet dan maandag 7 oktober in je agenda. Dan staat je een geweldige happening te wachten: de presentatie van SHADOW, de nieuwe Haarmodelijn herfst/winter 2019-2020. Een vaktechnische & inspirerende showcase bomvol presentaties.

Modebewuste kappers kunnen hun hart ophalen bij de topshows van onder andere de Haarmodelijn (powered by KIS en L’Anza) in de Flint te Amersfoort. Wat kun je verwachten van dit event dat inmiddels het langstlopende is in de hair business? Natuurlijk wervelende shows en vaktechnische presentaties van Nederlandse topkappers en veel aandacht voor mode en trends. Tijdens verschillende shows komen alle aspecten van het vak weer voorbij. Spannend: het wordt één groot vaktechnisch kappersfeest!

Voorafgaand aan de lancering van de nieuwe Haarmodelijn SHADOW geven de heren van Haarmakers een educatieve show. Haarmakers is een nieuw kwaliteitslabel in Nederland voor kappers. Professioneel, merkonafhankelijk en gemaakt voor iedere kapper die educatie, beleving en kwaliteit belangrijk vindt. Bob Jansen, Berni Ottjes & Olaf van den Wildenberg: drie Nederlandse topkappers laten graag met hun nieuwe lijn zien welke kapsels en kleuren het meeste voor je doen!

Vrijkaarten voor de haarmodelijn winnen
Voor de middag- en avondvoorstelling verloten wij 2 vrijkaarten. Stuur een mailtje aan style@cnvvakmensen.nl en wie weet behoor jij tot de winaars en maak je ook nog een unieke kans op een kijkje achter de schermen.

Gratis Toolkit Haarmodelijn najaar 2019
Na de lancering van de Haarmodelijn kunnen leden de gratis toolkit aanvragen. Speciaal voor onze leden hebben wij een uniek aanbod. Alle vaktechniek, foto’s en het marketingmateriaal van de Haarlijn Najaar 2019 kun je eenvoudig downloaden. Wil jij de vaktechnische omschrijvingen van alle kapsels gratis ontvangen? Vraag deze hier aan.

Arbeidsmarktvoucher twv maximaal €500 speciaal voor jou als kapper in loondienst Sociale partners: FNV MOOI, CNV Vakmensen en ANKO hebben afgesproken dat jij als kapper in loondienst onder bepaalde voorwaarden subsidie kunt krijgen voor activiteiten die je arbeidsmarktpositie versterken en waarmee je nieuwe stappen in je loopbaan kan maken.

Deze subsidie, in de vorm van arbeidsmarktvouchers, mag jij besteden aan activiteiten zoals een cursus en/of opleiding binnen of buiten de kappersbranche, aan beursbezoeken zoals de Nederlandse Haarlijn of een ander evenement, of gebruiken voor loopbaanadvies of een budgetcoach. Het belangrijkste doel is om jou als werknemer meer regie en zeggenschap te geven over jouw persoonlijke ontwikkeling op de arbeidsmarkt. Ben je lid bent van CNV Vakmensen, dan kun je maximaal €500 inclusief BTW aanvragen. Ben je geen lid van een vakbond? Dan is het maximale bedrag wat je kan aanvragen €400 inclusief BTW. Kijk hier voor meer informatie, voorwaarden en het aanvraagformulier.

Willem Kruithof,
bestuurder CNV Vakmensen
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl
M 06 – 5160 1998